top of page

Access bars behandeling

Toelichting van Chantal Manshanden

 

Bij een Access bars behandeling lig je aangekleed op je rug op een warm bedje. Het is een behandeling waarin je in een diepe ontspanning en rust komt in hoofd en lichaam. Ik raak zachtjes verschillende punten op jouw hoofd aan (32 in totaal) in verschillende samenstellingen. Deze hou ik een tijdje vast totdat de energie daar lekker stroomt. De punten staan voor de verschillende deelgebieden van jouw leven waar je van alles hebt opgeslagen. Door de diepe ontspanning waar je in terecht komt, ben je in staat zaken los te laten die je niet (meer) dienen. Overtuigingen, spanning en onrust. Het is altijd passend voor wat bij jou op dat moment klopt, Je laat dus niet iets los wat je niet wilt laten gaan of waar je nog niet klaar voor bent. Deze behandeling levert je rust, ontspanning en helderheid in hoofd en lichaam op.

 

Reacties :

 

'In november 2021 heb ik een behandeling van Chantal gekregen.  Het was heerlijk en het gesprek na afloop gaf me inzichten voor mijn leven'.

L.

De behandeling was heel fijn, ik heb hierdoor meer inzichten gekregen over hoe je dingen vanuit je jeugd kunt opslaan in je systeem en van daaruit reageer je vaak , als je diep bij jezelf naar binnen durft te gaan kun je dat veranderen en het beter begrijpen . Na de behandeling kreeg ik meer energie en als ik mij nu onrustig voel probeer ik dieper bij mijzelf naar binnen te gaan.

K.

bottom of page