Access bars behandeling

Toelichting van Chantal Manshanden

 

Bij een Access bars behandeling lig je aangekleed op je rug op een warm bedje. Het is een behandeling waarin je in een diepe ontspanning en rust komt in hoofd en lichaam. Ik raak zachtjes verschillende punten op jouw hoofd aan (32 in totaal) in verschillende samenstellingen. Deze hou ik een tijdje vast totdat de energie daar lekker stroomt. De punten staan voor de verschillende deelgebieden van jouw leven waar je van alles hebt opgeslagen. Door de diepe ontspanning waar je in terecht komt, ben je in staat zaken los te laten die je niet (meer) dienen. Overtuigingen, spanning en onrust. Het is altijd passend voor wat bij jou op dat moment klopt, Je laat dus niet iets los wat je niet wilt laten gaan of waar je nog niet klaar voor bent. Deze behandeling levert je rust, ontspanning en helderheid in hoofd en lichaam op.

 

Reacties :

 

'In november 2021 heb ik een behandeling van Chantal gekregen. Het bijzondere was dat ik al een paar uur voor aanvang een bepaalde rust en ontspanning voelde. Het was heerlijk en het gesprek na afloop gaf me inzichten voor mijn leven'.

L.

In januari voelde ik dat ik vast liep in mijn gedachte , mijn vertrouwen was weg en ik voelde mij onrustig . Ik dacht ik moet hier wat aan doen en daarom heb ik een access bar behandeling geboekt bij Chantal. De behandeling was heel fijn ik heb hierdoor meer inzichten gekregen over hoe je dingen vanuit je jeugd kunt opslaan in je systeem en van daaruit reageer je vaak , als je diep bij jezelf naar binnen durft te gaan kun je dat veranderen en het beter begrijpen . Na de behandeling kreeg ik meer energie en als ik mij nu onrustig voel probeer ik dieper bij mijzelf naar binnen te gaan en minder in mijn hoofd te zoeken naar de oorzaak van de onrust , oefenen baart kunst maar de behandeling van Chantal en de aangeboden handvaten hebben mij zeker geholpen om mijzelf beter te begrijpen . ik raad het iedereen aan .

K.