Wat is Huisje Bloem?

 

Een voormalige bollenschuur uit 1921, die is verbouwd tot een comfortabel en sfeervol vrijstaand vakantiehuisje aan water voor max. 2 personen. Er is een halletje, mooie badkamer, ruime zit-slaapkamer met comfortabele bedden en een toegang naar een aangenaam terras aan vis- en vaarwater. Kijk op de fotocollage voor een impressie. Klik op de foto's voor meer informatie en kijk ook op Instagram

 

Waar ligt Huisje Bloem? 

Huisje Bloem ligt in Noord-Holland, in de buurtschap Broekerhaven, op een paar wandelminuten van het gelijknamige haventje met de beroemde schuitenlift. Aan het haventje liggen eetcafé De Buren en café-restaurant De Woeste Hoogte. Er is een binnenhaven en een buitenhaven. Het IJsselmeer, hier Markermeer geheten, ligt op 7 wandelminuten van Huisje Bloem. De Westfriese Omringdijk langs het Markermeer is een prachtige fiets- en wandeldijk.

Huisje Bloem ligt op 4 km van Enkhuizen. Met de trein een paar minuten, en met de fiets ca. 15 minuten. De trein komt aan bij de haven, waar veerboten vertrekken naar Urk, Medemblik en Stavoren.