top of page

Wat is Huisje Bloem?

 

Een voormalige bollenschuur uit 1921, die is verbouwd tot een comfortabel en sfeervol vrijstaand vakantiehuisje aan water voor max. 4 personen. Er is een halletje, badkamer met douche en toilet, ruime zit-slaapkamer met comfortabele bedden (de rode kamer) en een toegang naar een aangenaam terras aan vis- en vaarwater. Op de zolderverdieping is de Delfts-blauwe zit- en slaapkamer, met comfortabele bedden, een keukenblokje en openslaande deur. Kijk op de fotocollage voor een impressie. Klik op de foto's voor meer informatie.

 

Waar ligt Huisje Bloem? 

Huisje Bloem ligt in Noord-Holland, in de buurtschap Broekerhaven, op een paar wandelminuten van het gelijknamige haventje met de beroemde schuitenlift. Aan het haventje liggen eetcafé De Buren en café-restaurant De Woeste Hoogte. Er is een binnenhaven en een buitenhaven. Het IJsselmeer, hier Markermeer geheten, ligt op 7 wandelminuten van Huisje Bloem. De Westfriese Omringdijk langs het Markermeer is een prachtige fiets- en wandeldijk.

Huisje Bloem ligt op 4 km van Enkhuizen. Met de trein een paar minuten, en met de fiets ca. 15 minuten. De trein komt aan bij de haven, waar veerboten vertrekken naar Urk, Medemblik en Stavoren.

 

 

 

bottom of page