Op 7 september 2020 is mijn nieuwe boek 'Beterschap! Stappen naar een gezond en gelukkig leven' verschenen. De uitgave is ter gelegenheid van de opening van mijn healing praktijk.

Op 25 juni 2020 verscheen  'Vrijheid in je hoofd en lijf met yoga en meditatie'.

Je lichaam rekken en strekken, je geest losmaken van gedachten: het zijn fijne manieren om meer vrijheid te ervaren, in je lijf, in je hoofd, in je leven.

In dit boekje staan hiervoor tips, aanwijzingen en yoga- en meditatieoefeningen

 

Op 1 februari 2020 verscheen

'Avonturen met God : verslag van een spirituele reis'. Dit boekje gaat over de afgelopen zeven jaar van mijn leven. Over onder meer de achtergrond en het ontstaan van Huisje Bloem, over de tuin in Hoogkarspel en mijn reizen naar Jeruzalem.

Je kunt de boeken bestellen via de boekhandel of bij o.a. Bol.com en BoekenGilde. De prijs van elk boek is 15 euro.

boeken 1.jpg

boekenshop

 

Lezer over 'Beterschap':

'Je hebt zo'n mooie stijl van schrijven, geen woord te veel of te weinig en dan die prachtige foto's! Echt weer een juweeltje. En je eigen ervaring verweven in het boek is essentieel. Het maakt het één geheel. Het is echt weer prachtig'.

L.

 

Over 'Vrijheid':

'Wat een prachtig boek! Mijn moeder heeft het ook al gelezen, ook zij vond het prachtig en wil de oefeningen gaan doen!'

L.

 

Lezers over 'Avonturen met God':

'Wat een prachtig boekje Lydia, heel erg mooi. Ik ben bekend met het verhaal, toch raakt het me diep. Heel mooi, heel ingehouden geschreven. Prachtig! Geen woord te veel of te weinig. Wat een prestatie. Ik hoop dat het veel mensen bereikt!'

L.

'Ik vind het een heel mooi boek. Het nam me mee. Bedankt voor het maken ervan.

A.

'Wat een mooi boekje, ik heb het 2 x gelezen'. 

L.

'Je hebt een mooi boekje geschreven. Ik heb het in één adem uitgelezen.'

R.

Wat een bijzonder en prachtig avontuur heb je beschreven. Ik heb het in één adem uitgelezen. Inspirerend en ook leerpunten uit te halen. Dank je wel!

M.