top of page

 

Op 5 maart 2022 is mijn nieuwe boekje verschenen: 'Bloem op Aarde: healing en retraites. Wie wat waar en waarom'. Het boekje is online verkrijgbaar, bij oa Boekengilde. De uitgave is ter gelegenheid van de start van de meerdaagse retraites 'Bloem op Aarde'. 

 

 

In september 2020 verscheen 'Beterschap! Stappen naar een gezond en gelukkig leven'. De uitgave was ter gelegenheid van de opening van mijn healing praktijk.

Op 25 juni 2020 verscheen  'Vrijheid in je hoofd en lijf met yoga en meditatie'.

Je lichaam rekken en strekken, je geest losmaken van gedachten: het zijn fijne manieren om meer vrijheid te ervaren, in je lijf, in je hoofd, in je leven.

In dit boekje staan hiervoor tips, aanwijzingen en yoga- en meditatieoefeningen

 

Op 1 februari 2020 verscheen

'Avonturen met God : verslag van een spirituele reis'. Dit boekje gaat over de afgelopen zeven jaar van mijn leven. Over onder meer de achtergrond en het ontstaan van Huisje Bloem, over de tuin in Hoogkarspel en mijn reizen naar Jeruzalem.

Je kunt de boeken bestellen via de boekhandel of bij o.a. BoekenGilde. De prijs van elk boek is 15 euro.

boekjeboa_edited.png

boekenshop

 

Lezers over 'Bloem op Aarde':

 

'Bloem op aarde is een prachtig boekje geschreven uit het hart, Ik heb het ervaren als een feest van herkenning en het resoneert op een diep level bij mij. Met veel voorbeelden uit haar eigen leven beschrijft Lydia in duidelijke en levendige taal hoe de wetmatigheden van ons universum voor ons kunnen werken. In dit boekje lees je ook dat naast haar eigen proces van genezing van haar oren en zicht ze retraites geeft met haar team. In de retraites krijgen haar verkregen inzichten over haar genezing vorm. Dit draagt zij over en laat ze de deelnemers direct ervaren. Dat ik hier ook deel van uit mag maken daar ben ik ontzettend dankbaar voor! Een aanrader dit boekje!'

C.

 

'Ik heb jouw boekje in een keer uitgelezen en ervan genoten! Heel inspirerend!'

 E.

 

 Ik heb je boekje 1 keer uitgelezen , wat heb je het mooi beschreven , zo uit je gevoel en met zoveel liefde voor de medemens . Echt een aanrader voor iedereen om het te lezen en om bij jou de retraites te volgen .Ik weet zeker dat het heel veel mensen de juiste inzichten gaat geven om het leven weer positief tegemoed te gaan!

K.

Over 'Beterschap':

'Je hebt zo'n mooie stijl van schrijven, geen woord te veel of te weinig en dan die prachtige foto's! Echt weer een juweeltje. En je eigen ervaring verweven in het boek is essentieel. Het maakt het één geheel. Het is echt weer prachtig'.

L.

 

Over 'Vrijheid':

'Wat een prachtig boek! Mijn moeder heeft het ook al gelezen, ook zij vond het prachtig en wil de oefeningen gaan doen!'

L.

 

Lezers over 'Avonturen met God':

'Wat een prachtig boekje Lydia, heel erg mooi. Ik ben bekend met het verhaal, toch raakt het me diep. Heel mooi, heel ingehouden geschreven. Prachtig! Geen woord te veel of te weinig. Wat een prestatie. Ik hoop dat het veel mensen bereikt!'

L.

'Ik vind het een heel mooi boek. Het nam me mee. Bedankt voor het maken ervan.

A.

'Wat een mooi boekje, ik heb het 2 x gelezen'. 

L.

'Je hebt een mooi boekje geschreven. Ik heb het in één adem uitgelezen.'

R.

Wat een bijzonder en prachtig avontuur heb je beschreven. Ik heb het in één adem uitgelezen. Inspirerend en ook leerpunten uit te halen. Dank je wel!

M.

bottom of page