Huisje Bloem : 

stilte, rust, bloemen en water

 

Huisje Bloem is bedoeld voor iedereen die even op adem wil komen. Iedereen die tot rust wil komen en wil opladen. En die misschien wel een beetje extra zorg en aandacht kan gebruiken.

Een supergezonde maaltijd, of een heerlijk verwen-ontbijt.

Als je een alleenstaande ouder bent, kun je hier bijvoorbeeld even uitblazen van je zorgtaken. Dit geldt ook voor mantelzorgers en bijvoorbeeld opa's en oma's. Als je herstellende bent van een operatie, of als je wacht op een plaats in een hospice. Of voor mensen met een beperking in welke vorm dan ook. Of je bent gewoon toe aan een beetje zorg voor jezelf...

Je kunt zelf bepalen hoeveel zorg en aandacht je prettig vindt. Een overnachting met ontbijt, of een avondmaaltijd erbij is de basis. De wensen van de gasten staan centraal. 

Huisje Bloem heeft een eigen moestuin en wijn/boomgaardje. Er wordt biologisch getuinierd. De maaltijden zijn daarom voedzaam en komen vaak rechtstreeks van het land.

 

Geniet van de omgeving, van de weldadige rust en stilte, van het kabbelende water, van de bloemen, van de zon en de wind en van de prachtige sterrennachten .....